Artikelen van

René Westerheijden

Na ruim 5 jaar werkzaam geweest te zijn als senior adviseur en verkoper bij een leverancier van zonnepanelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten, ontstond bij mij de wens om het anders te willen doen.

Het uitgangspunt is u open en eerlijk te adviseren zodat u een toekomstgericht zonnestroom syteem aanschaft.

Door mijn jarenlange ervaring bied ik u een juist en professioneel systeem op maat. Ik denk graag met u mee, rekening houdend met alle beperkingen en mogelijkheden, waarbij ik gewend ben zeer creatief te zijn en uitstekende (maatwerk) oplossingen te bieden.

Expert solar systems

Zoals u in de media verneemt zijn er best veel veranderingen gaande in de energietransitie. Daarom adviseren wij nu contact met ons op te nemen voor een gratis energie advies gesprek. Wat zijn op dit moment de hoofdpijlers om goed beslagen ten ijs te komen.

De verkoopaantallen van woningen met een groen energielabel lopen minder hard terug, de prijzen dalen minder hard, ze verkopen sneller en er wordt vaker en meer boven de vraagprijs betaald. Dat meldt de NVM.

Vereniging Eigen Huis heeft een oproep gedaan aan energiemaatschappij Budget Energie om bij eigenaren van zonnepanelen met een variabel contract niet langer op maandbasis, maar op jaarbasis te salderen.

Premier Rutte bracht afgelopen maandag en dinsdag een bezoek aan Israël en de Palestijnse gebieden. Tijdens dat bezoek heeft de Israëlische fabrikant SolarEdge aandacht gevraagd voor stimulering van thuisbatterijen.

Invoering van de gewijzigde energiebesparingsplicht per 1 juli 2023 is krap – en daarmee de verplichting voor zonnepanelen als de terugverdientijd maximaal 5 jaar bedraagt – maar haalbaar.

Zonnepanelen Noord-Holland. U bent op zoek naar zonnepanelen Noord-Holland, statistisch gezien een logische keuze. In onze kustprovincies (Zeeland, Zuid- en Noord-Holland) hebben we namelijk de meeste kans op zon. Met gemiddeld 1600 zonuren per jaar zijn dit de provincies waar zonnepanelen het snelst terug te verdienen zijn.