Wat kunnen wij voor u doen?

Expert Solar Systems is al jaren een specialist in Zonnepanelen en systemen. Het uitgangspunt is u open en eerlijk te adviseren zodat u een toekomstgericht zonnestroom syteem aanschaft. Wat kunnen wij voor u betekenen?

De installatie van uw zonnestroomsysteem wordt uitgevoerd door vakkundige en gecertificeerde monteurs. Hierbij staat veiligheid zeer hoog in het vaandel. Uiteraard wordt alles in overleg met u gedaan zodat het eindresultaat geheel aan uw wensen zal voldoen. Installaties worden altijd minimaal volgens de NEN1010 normeringen uitgevoerd waarbij we in sommige situaties zelfs verder gaan.

installatie van zonnestroomsysteem

Nadat u de offerte ontvangen heeft, wordt u gebeld om te informeren of de offerte naar wens is. Uiteraard kan een offerte altijd geheel aan uw wensen aangepast worden. Zodra we uw ondertekende offerte ontvangen, zetten we direct stappen om uw zonnestroomsysteem te realiseren. Bij Expert Solar Systems zorgen we voor een soepele ervaring van start tot finish.

blauwe zonnepanelen aan een heldere lucht

Bij Expert Solar Sytems begrijpen we het belang van persoonlijk advies. Daarom bieden we de mogelijkheid een van onze adviseurs bij u thuis langs te laten komen om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen, geheel kosteloos. Na ons gesprek stellen we uw zonnestroomsysteem samen en ontvangt u een vrijblijvende offerte.

zwarte zonnepanelen op een zwart dak

Soms moeten zonnepanelen even wijken voor werk aan een dak, zoals het plaatsen van een dakkapel. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Ruiter Dakkapellen om een naadloze service te bieden voor het tijdelijk demonteren van uw zonnepanelen. Dit maakt de weg vrij voor de plaatsing van uw nieuwe dakkapel. We doen dit efficiƫnt, voordelig en in overleg met u, om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer energie kunt opwekken.

demontage van zonnepanelen

Uiteraard kunt u van ons nazorg en service verwachten en hebben al onze producten jarenlange garatie.

Garantie

Niet gevonden wat u zocht?

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen.