Expert Solar System reviews

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we al vele klanten blij kunnen maken. Dit is wat onze klanten over ons vertellen:

Referenties

Maikel Metselaar

particulier

Heb met Rene 2 keer om tafel gezeten en heeft hij me alles goed laten zien wat de mogelijkheden waren.
Daar heeft hij behoorlijk de tijd voor genomen, met ze computer heeft hij diverse berekeningen gemaakt wat de mooiste opbrengst zou zijn.

Ik had veel vragen en was zelf entousiast en dat vond hij eigenlijk alleen maar leuk om te beantwoorden.
Vervolgens keuze gemaakt en installatie ging erg snel het installatie team was vriendelijk en
Heeft knap werk gelevert met als resultaat een mooie systeem wat via de app mooi uit telezen is in detail per paneel erg mooi.
Bedankt !

Priscilla

particulier

Voor aanschaf van de zonnepanelen hebben we met diverse bedrijven contact gehad. Rene is bij ons langsgeweest en heeft de tijd genomen en kundig advies gegeven. Expert Solarsystems kwam er qua prijs gemiddeld uit maar de doorslag heeft Rene gegeven in het contact naar ons. De levering was sneller dan verwacht wat erg prettig was. Aan het begin waren er nog wat opstartproblemen maar dit is allemaal verholpen. Rene is goed te bereiken en nu verder helemaal geen problemen. We worden nog elke maand blij als we weer ons overzicht bekijken (wat overigens elk moment kan). Zeker geen spijt van de aanschaf!!

Menno de Haas

particulier

Heb begin november 10 panelen laten plaatsen door Expert Solar Systems. Na wat onderzoek en offertes opgevraagd te hebben geconcludeerd dat ze prima prijs/kwaliteitverhouding leveren. Niet de goedkoopste, maar hoge kwaliteit producten. SOLARWATT glas/glas panelen zijn uitzonderlijk qua kwaliteit en garantie. Daarnaast geeft René uitgebreid advies. Voor aansluiting van de zonnepanelen hoefde geen extra kabel getrokken te worden door een extra groep van de CV die gebruikt kon worden. Dit bespaarde echter geen kosten, want je betaalt vast tarief van 300 euro voor aansluiting in meterkast (inclusief werkschakelaar van ongeveer 60 euro). Waar die andere 240 euro dan in gaat zitten, is mij onduidelijk. Misschien wat kleinmateriaal en beetje arbeidsloon, maar dat maakt voor mij de som niet rond.

Montage via een externe partij verliep minder vlekkeloos. Eerste dag had de monteur problemen, waardoor hij een dag later kwam. Tweede dag kwam de monteur en pasten twee panelen minder op het dak dan verwacht. De bevestigingsmaterialen voor het platte dak waren te groot. Monteur moest dus nog een keer terugkomen. De derde keer was de monteur weer weg vanwege problemen. De vierde keer kwam de monteur 1,5 uur later dan verwacht en werd de installatie voltooid. Monteurs hebben niet alle rommel opgeruimd (schroeven, klemmen, rubbers, aluzaagsel) en waren schroeven vergeten aan te draaien van de omvormer. Oogt een beetje slordig. Een van de monteurs woont in Spanje en reist regelmatig heen en weer. Niet zo handig i.v.m. huidige Corona-regelgeving.

Erg jammer dat de montage wat slordig verliep, want het advies was zeer prettig. Uiteindelijk heeft René na overleg alle punten goed opgelost en heb ik de installatie naar tevredenheid in gebruik kunnen nemen.

Wessel Terpstra

particulier

Voor het plaatsen van een dakkapel heb ik René gevraagd om mijn zonnepanelen systeem te verwijderen van en later met een nieuw legplan terug te plaatsen. René had snel tijd om langs te komen om mij goed te adviseren en een concept legplan te maken.
Na het plaatsen van de dakkapel hebben we een nieuwe afspraak gemaakt om het legplan te herzien.

Het verwijderen van de zonnepanelen ging vlekkeloos. Het terugplaatsen kon al snel gepland worden en ging ook goed. Tijdens de installatie kwam het externe montage team erachter dat de zonnepanelen niet gingen passen volgens het herziende legplan. Dit resulteerde tot een negatieve en onprofessionele houding van de dienstdoende elektriciën. Ik heb René hier direct van op de hoogte gebracht en hij is direct langsgekomen om de elektriciën hierop aan te spreken. Na het snelle bezoek van René zijn alle panelen na een kleine aanpassing van het legplan zonder verdere problemen netjes en correct geplaatst.

Een dag later is René nog even langsgekomen voor een korte uitleg van het systeem.

Al met al ben ik erg tevreden met hoe de zonnepanelen nu op het dak liggen!

Wim Hellings

particulier

Expert solar systems heeft bij ons goed en snel zonnepanelen geinstalleerd. De heer Westerheijden reageert snel en geeft uitgebreide en deskundige voorlichting Na de offerte houdt hij intensief contact maar geeft ons voldoende tijd om rustig te kunnen overwegen.
De installatie zelf wordt door de twee monteurs zeer vlot en geroutineerd uitgevoerd. De boel werkt nu prima. Wij zijn zeer tevreden over dit hele proces.

Frank van Til

particulier

Duidelijk bedrijf, denkt mee met je wensen. Communicatie is goed, snelle levering en plaatsing. Denkt oplossingsgericht en is goed bereikbaar. Systeem had wat opstart problemen, maar met een goede service direct actie ondernomen en het probleem verholpen. Alles draait als een zonnetje.

Fer Giphart

terugplaatsing na dakkapel

Super bedrijf, snelle service, raad het iedereen aan.

Esther Bochem

particulier

Nog steeds tevreden met mijn zonnepanelen (2019) en de service!

Marloes Ruiten

particulier

Goed werk geleverd. Alle afspraken zijn goed nagekomen.

Rob Bosma

particulier

Super geregeld en komt afspraken na , top bedrijf

Arjan van der Veer

zakelijk

Begin september 2020 via Rene 14 zonnepanelen laten plaatsen.

Rene kwam langs voor een heldere uitleg en dacht zeker mee in mogelijkheden. Hij gaf een goed advies, ook met betrekking tot de toekomst en mogelijk veranderende behoefte aan stroom.
De communicatie tijdens en achteraf verliep goed, de ook de Btw-teruggaaf werd netjes verzorgd.

C Korzelius

particulier

Zeer net bedrijf goede service.

Liong Que

particulier

Snelle respons op vragen en adequate oplossing bij storingen.

Fam Ligtenberg

particulier

Kon niet sneller en beter

Jan Svoboda

particulier

Robert Bent

particulier