Zonnepanelen op dak in Noord holland

Zonnepanelen Noord-Holland

U bent op zoek naar zonnepanelen Noord-Holland, statistisch gezien een logische keuze. In onze kustprovincies (Zeeland, Zuid- en Noord-Holland) hebben we namelijk de meeste kans op zon. Met gemiddeld 1600 zonuren per jaar zijn dit de provincies waar zonnepanelen het snelst terug te verdienen zijn. Zonnepanelen laten monteren heeft verschillende voordelen, die nemen we met u door.

 1. Uw energierekening wordt lager
  Wie zelf energie opwekt met zonnepanelen Noord-Holland, hoeft vanzelfsprekend minder te betalen aan het eind van de maand. Des te minder energie er van een ander wordt gebruikt, lees energieleverancier, hoe lager de rekening zal zijn.
 2. Beter voor het milieu
  Nederland investeert in de toekomst, in 2030 moet volgens het klimaatakkoord 70% van alle energie uit hernieuwbare bronnen komen. Zonnepanelen Noord-Holland vallen onder die hernieuwbare bronnen, en u helpt daarmee het milieu.
 3. Verhoging woningwaarde
  Het is niet alleen een investering die zichzelf terugverdient, uw huis wordt er ook nog eens meer waard door. De prijs van vergelijkbare woningen met geïnstalleerde zonnepanelen Noord-Holland is hoger dan zonder. Vrij logisch: de nieuwe bewoners hebben maandelijks lagere lasten.
 4. Lange levensduur
  De levensduur van zonnepanelen is de laatste jaren enorm toegenomen. De technologie staat niet stil, door onderzoek en verbeterde zonnepanelen gaan deze nu tot wel 30 jaar mee. De verwachting is dat deze levensduur de komende jaren nog verder kan worden verlengd.

Zonnepanelen Noord-Holland stroom terugleveren aan leverancier

Wanneer u zonnepanelen op uw dak hebt liggen, ben je vaak minder kwijt aan je energierekening. Het is ook mogelijk dat uw zonnepanelen Noord-Holland meer opleveren dan u verbruikt, dan wordt u leverancier van de energieleverancier, en betalen ze zelfs bij! Met zonnepanelen Noord-Holland plaatsen wij zonnepanelen die duurzaam zijn en zo veel mogelijk energie opwekken. Wekt u meer op dan u nodig heeft? Dan kunt u energie terugleveren aan de leverancier. U krijgt een tegoed of het bedrag wordt in mindering gebracht op een volgende factuur, dat moet een goed gevoel geven.

Loop met zonnepanelen Noord-Holland op de zaken vooruit

Omdat er in het klimaatakkoord is vastgesteld dat in 2030 70% van alle energie moet worden opgewekt uit hernieuwbare energie, doet u er verstandig aan om nu al zonnepanelen te plaatsen op uw dak. Wanneer over een aantal jaar blijkt dat de doelstelling niet wordt bereikt, wil iedereen plotseling zonnepanelen. De wachttijden voor installatie zullen stijgen en wie pech heeft, grijpt mis. U kunt bij zonnepanelen Noord-Holland nu nog profiteren van subsidies vanuit de overheid, het is niet zeker dat dat blijft bestaan.

Heb je vragen over de zonnepanelen Noord-Holland, subsidies of de plaatsing? Neem contact met ons op, of klik op een van de links:

Veel gestelde vragen
Wat kunnen wij voor je doen?
Zonne-energie