Laatste nieuws over zonnepanelen

Wij verzamelen nieuws en wetenswaardigheden die voor u interessant kunnen zijn. Bezoekt u regelmatig deze pagina om antwoord te krijgen op vragen als "Wat veranderd er in 2023 op het gebied van zonnepanelen?" en "Hebben zonnepanelen de toekomst?"

Zoals u in de media verneemt zijn er best veel veranderingen gaande in de energietransitie. Daarom adviseren wij nu contact met ons op te nemen voor een gratis energie advies gesprek. Wat zijn op dit moment de hoofdpijlers om goed beslagen ten ijs te komen.

De verkoopaantallen van woningen met een groen energielabel lopen minder hard terug, de prijzen dalen minder hard, ze verkopen sneller en er wordt vaker en meer boven de vraagprijs betaald. Dat meldt de NVM.

Vereniging Eigen Huis heeft een oproep gedaan aan energiemaatschappij Budget Energie om bij eigenaren van zonnepanelen met een variabel contract niet langer op maandbasis, maar op jaarbasis te salderen.

Premier Rutte bracht afgelopen maandag en dinsdag een bezoek aan Israël en de Palestijnse gebieden. Tijdens dat bezoek heeft de Israëlische fabrikant SolarEdge aandacht gevraagd voor stimulering van thuisbatterijen.

Invoering van de gewijzigde energiebesparingsplicht per 1 juli 2023 is krap – en daarmee de verplichting voor zonnepanelen als de terugverdientijd maximaal 5 jaar bedraagt – maar haalbaar.

Zonnepanelen Noord-Holland. U bent op zoek naar zonnepanelen Noord-Holland, statistisch gezien een logische keuze. In onze kustprovincies (Zeeland, Zuid- en Noord-Holland) hebben we namelijk de meeste kans op zon. Met gemiddeld 1600 zonuren per jaar zijn dit de provincies waar zonnepanelen het snelst terug te verdienen zijn.