Over ons

Over Expert Solar Systems

René Westerheijden is de oprichter en drijvende kracht achter Expert Solar Systems. Met meer dan vijf jaar ervaring als senior adviseur en verkoper in de zonne-energiesector, realiseerde René zich de noodzaak voor een nieuwe, klantgerichte benadering. Dit leidde tot de oprichting van Expert Solar Systems, dat nu al vijf jaar met succes opereert.

De belofte van Expert Solar Systems

Expert Solar Systems zet openheid en eerlijkheid voorop. Het doel is om u te voorzien van een zonnestroomsysteem dat perfect aansluit bij uw behoeften en verwachtingen. Dit wordt bereikt door creatieve en op maat gemaakte oplossingen. We richten ons voornamelijk op de particuliere markt, waarbij onze voorkeur uitgaat naar glas-glas zonnepanelen. Deze keuze is gebaseerd op de lange levensduur, het hoge rendement en de product- en vermogensgaranties van deze panelen. Mochten zonnepanelen voor u om bepaalde redenen niet rendabel zijn, dan wordt dit direct en eerlijk gecommuniceerd. Zo ontstaat er voor alle partijen een win-winsituatie.

Blauwe zonnepanelen op een dak

Gegarandeerd kwaliteit

Als lid van de branchevereniging Holland Solar garandeert Expert Solar Systems professionaliteit en toewijding aan onze klanten.

  • Persoonlijk contact met René Westerheijden, uw solar specialist.

  • Een kosteloos thuisbezoek voor een persoonlijk adviesgesprek.

  • Een premie voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Informeer gerust naar de voorwaarden.

branchevereniging Holland Solar

Feedback: ons kompas

Expert Solar Systems hecht grote waarde aan uw feedback. Zelfs jaren na de installatie hechten we veel waarde aan uw tevredenheid en mening. We nodigen u uit om ons te beoordelen op Trustpilot, een platform bekend om zijn betrouwbaarheid en transparantie. Uw ervaringen helpen ons en toekomstige klanten in het streven naar de beste zonne-energieoplossingen.

Beoordeel ons op Trustpilot

Zonnepanelen op een groen dak