Zonnestroomsysteem

Wat is het verschil tussen glas- glas en andere panelen?

Glas-glas zonnepanelen onderscheiden zich op diverse manieren van andere zonnepanelen. Zo zijn ze door hun unieke constructie enorm duurzaam. Bij glas-glas panelen zijn de zonnecellen ingesloten tussen twee lagen gehard glas, terwijl bij de meer traditionele glas-folie zonnepanelen de achterzijde bestaat uit kunststof. Dit fundamentele verschil biedt meerdere voordelen.

  • Lange levensduur: Dankzij de glas-glas constructie zijn deze panelen uitzonderlijk duurzaam en minder vatbaar voor fysieke schad, waardoor deze lang meegaan.
  • Hoog rendement: Glas-glas zonnepanelen staan bekend om hun hoge efficiëntie. Ze zijn in staat een aanzienlijk deel van hun piekvermogen te behouden, zelfs na 30 jaar gebruik.
  • Investering: Hoewel de initiële investering voor glas-glas zonnepanelen hoger kan zijn in vergelijking met traditionele glas-folie panelen, bieden ze op de lange termijn een betere prijs-kwaliteitverhouding vanwege hun langere levensduur en stabiele rendement.

Glas-glas zonnepanelen zijn vooral aan te raden voor wie een langetermijninvestering in duurzame energie overweegt en de voorkeur geeft aan producten met een hoge opbrengst. Bij Expert Solar Systems helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke situatie, zodat u optimaal kunt genieten van uw investering.

Niet gevonden wat u zocht?

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen.

Neem contact op