Veelgestelde vragen

Welkom op onze FAQ pagina. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over zonnepanelen. Of u nu op zoek bent naar informatie over de werking van zonnepanelen, de kosten, de installatie, de onderhoud, de garantie, de besparingen of de subsidies, wij hopen dat u hier de informatie vindt die u zoekt. 

Wij zijn er trots op om inzicht te geven in de vele voordelen van zonnepanelen, van de milieuvriendelijke energieproductie tot de financiele besparingen. Wij weten dat het kiezen voor zonnepanelen een grote stap kan zijn, daarom willen wij u zo goed mogelijk informeren en ondersteunen bij elke stap van het proces. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met het maken van een weloverwogen beslissing.

Categorieën FAQ

Op dit moment heeft het de voorkeur om het jaarlijks rendement af te stemmen op uw jaarverbruik.

Hoewel een zonne-energiesysteem een flinke investering vereist, is het waarschijnlijk dat u al op korte termijn juist geld bespaart door uw investering.

Hannover Solar, Solarwatt en AEG zijn drie van de best geteste zonnepanelenmerken die momenteel beschikbaar zijn. Hoge kwaliteit, efficiëntie en lange garanties.