Nieuwbouwwoningen met zwarte zonnepanelen op het dak

Demontage

Het demonteren van zonnepanelen

Heeft u plannen om uw dak te vernieuwen, zoals het plaatsen van nieuwe dakpannen, het renoveren van een plat dak of het installeren van een dakkapel? Dan is het vaak noodzakelijk om uw zonnepanelen tijdelijk te demonteren. Dit voorkomt schade aan de panelen tijdens de werkzaamheden. Bovendien biedt het verwijderen van de panelen de kans om ze grondig schoon te maken en eventuele problemen vroegtijdig te ontdekken, wat bijdraagt aan de optimale werking van je zonnestroomsysteem. Dit is ook het ideale moment om eventueel extra zonnepanelen toe te voegen, vooral als uw energieverbruik sinds de oorspronkelijke installatie is toegenomen.

Onze zonnestroomsystemen

zwart zonnestroomsysteem op een zwart dak

Diensten

Herplaatsen van de zonnepanelen

Bij het terugplaatsen van de zonnepanelen gebruiken we altijd gloednieuwe bevestigingsmaterialen. Zo garanderen we een veilige installatie zonder risico op lekkages of andere schade aan het dak. Het is essentieel om de juiste bevestigingsmaterialen te gebruiken die voldoen aan de voorschriften van de leverancier om de garantie op de zonnepanelen te behouden. Het niet naleven hiervan kan leiden tot het vervallen van deze garantie. Daarom raden we aan om altijd een professioneel en vakkundig bedrijf in te schakelen voor deze werkzaamheden.

    Is het tijd voor nieuwe zonnepanelen?

    Bij wijzigingen aan uw dak of u energiebehoeften, staat Expert Solar Systems voor u klaar. Onze experts kunnen oude panelen vakkundig verwijderen en nieuwe, effici├źntere panelen installeren. Dit is vooral het overwegen waard als uw energieverbruik flink is toegenomen of als u wilt profiteren van de laatste technologie├źn op het gebied van zonne-energie. 

    Offerte aanvragen

    Niet gevonden wat u zocht?

    Onze adviseurs staan klaar om u te helpen.