Nieuwbouwwoningen met zwarte zonnepanelen op het dak

Demontage

Het demonteren van zonnepanelen

Soms moeten zonnepanelen even wijken voor werk aan een dak, zoals het plaatsen van een dakkapel. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met Ruiter Dakkapellen om een naadloze service te bieden voor het tijdelijk demonteren van uw zonnepanelen. Dit maakt de weg vrij voor de moeiteloze plaatsing van uw nieuwe dakkapel. We doen dit efficiënt, voordelig en in overleg met u, om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer energie kunt opwekken. We demonteren de panelen een week voor de installatie van de dakkapel en plaatsen ze binnen een week erna terug. Zo zorgen we voor een soepele overgang en maximaal rendement van uw zonnepanelen.

Onze zonnestroomsystemen

zwart zonnestroomsysteem op een zwart dak

Diensten

Herplaatsen van de zonnepanelen

Na de installatie van uw nieuwe dakkapel biedt Expert Solar Systems een naadloze oplossing voor het herplaatsen van uw zonnepanelen. Voor panelen die niet meer op hun oorspronkelijke plek passen, vinden we een nieuwe locatie. Dit is vaak naast, onder, of boven uw nieuwe dakkapel. Hierbij houden we rekening met twee cruciale aspecten:

  • Schaduwwerking: Met de nieuwe opstelling kan schaduw van de dakkapel invloed hebben op uw panelen. We beoordelen zorgvuldig of uw omvormer geschikt is voor deze nieuwe situatie en goed presteert, zelfs met mogelijke schaduw.
  • Montagemateriaal: Afhankelijk van de nieuwe locatie voor uw panelen kan extra montagemateriaal nodig zijn. We zorgen ervoor dat alles zorgvuldig en veilig wordt geïnstalleerd, zelfs als dit betekent dat we nieuw materiaal moeten gebruiken.

Is het tijd voor nieuwe zonnepanelen?

Bij wijzigingen aan uw dak of u energiebehoeften, staat Expert Solar Systems voor u klaar. Onze experts kunnen oude panelen vakkundig verwijderen en nieuwe, efficiëntere panelen installeren. Dit is vooral het overwegen waard als uw energieverbruik flink is toegenomen of als u wilt profiteren van de laatste technologieën op het gebied van zonne-energie. 

Offerte aanvragen

Niet gevonden wat u zocht?

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen.