Hanover Solar

Hanover Solar

Onze zonnepanelen worden onderworpen aan een half dozijn individuele testen en inspecties voordat ze verpakt worden. De testen omvatten onder andere infraroodscanning, elektroluminescentietests, thermische cycli, vries-dooitests (VDE Zwitserland niveau), dampwarmtetests, vochtpenetratie, UV-degradatie, windbelastingstest (IEC61215 TÜV-norm), waterdichte test (IEC61730 TÜV-norm), PID-bestendigheid, ammoniakbestendigheid en zoutsproeiweerstand. Elke module ondergaat individueel een flash- en EL-test en alle resultaten worden gearchiveerd in onze database.

Hannover Solar waardeert kwaliteit boven alles en de manier waarop we onze kwaliteit testen heeft de hoogste prioriteit, inclusief windbelastingstest, hageltest, hageltest, watertest, brandtest, hoge zoutbestendigheid, ammoniakbestendigheid en anti-PID test.
Het doel van Hannover Solar is om te garanderen dat elke module de beste van allemaal zou zijn.

Waaronder, de windbelastingstest moet ervoor zorgen dat de modules goed werken onder sterke wind; de hageltest garandeert dat de modules de hagelbuien overleven; waterdicht verzekert de goede functie in regenseizoenen; de brandtest bewijst dat brandende modules niet zullen smelten; de hoge zoutbestendigheid zorgt voor een goede werkingsbron aan de kust; de ammoniakbestendigheid zorgt voor de installatie van de moerasgebieden, en de anti-PID-test zorgt voor een betrouwbare omgeving in een ruwe situatie.