enphase

Enphase

Met Enphase haalt u een flexibel systeem in huis wat maximale efficiëntie levert.

enphase

Enphase

Met Enphase haalt u een flexibel systeem in huis wat maximale efficiëntie levert.

Door ieder zonnepaneel te voorzien van een eigen micro-omvormer is Enphase schaalbaar en zeer efficiënt.

Enphase, opgericht in 2006, heeft de zonne-energiesector veranderd door middel van hun revolutionaire micro-omvormertechnologie. Deze technologie converteert zonlicht in een veilige, duurzame en schaalbare energiebron, waardoor ons leven van energie wordt voorzien. Het bedrijf's intelligente micro-omvormers zijn compatibel met bijna alle zonnepanelen op de markt. Wanneer deze gecombineerd worden met de innovatieve technologie voor slimme batterijen, leidt dit tot een van de best presterende, schone energie-systemen.

Met systeem van Enphase Energy kunnen mensen hun eigen energie opwekken en vervolgens gebruiken, opslaan of verkopen, inclusief de toonaangevende app die ongeëvenaarde gegevens en controle biedt via uw mobiele apparaat. Voor het eerst in de geschiedenis van ons elektriciteitsnet, kunnen mensen nu worden betaald voor de schone energie die zij produceren en delen met hun gemeenschap. Hierdoor dragen zij bij aan een nieuwe energietoekomst die gebruik maakt van de zon. Deze schone, overvloedige en gratis energiebron kan ons leven van energie voorzien en helpt uiteindelijk bij het vervangen van fossiele brandstoffen.

Als u vandaag een huis met zonnepanelen ziet, is de kans groot dat het een van Enphase is. Er zijn al meer dan 52 miljoen micro-omvormers geïnstalleerd op meer dan 2,7 miljoen huizen in 145 landen. Enphase zet mensen en energie centraal in onze gedeelde energietoekomst en biedt 25 jaar garantie op hun micro-omvormers.