Eerlijke beoordelingen van Trustpilot

Bij Expert Solar Systems draait alles om kwaliteit, en tevreden klanten. Ook als het gemonteerde zonnepanelen systeem al jaren op het dak ligt. Wij voorzien iedere klant van een advies wat het beste bij zijn of haar situatie past. 

Om dit duidelijk te maken aan toekomstige klanten is het van groot belang om inzage te geven in de beoordelingen die klanten over Expert Solar Systems en onze dienstverlening schrijven. De kwaliteit van het platform waar de klantbeoordelingen geplaatst worden bepaalt de betrouwbaarheid er van. 

Beoordeel ons op Trustpilot

Trustpilot is een van de bekendste en meest betrouwbare platforms. Sinds oktober zijn wij daarom aan het overgaan van het minder bekende Solvari, die u nu nog onderin de website kunt vinden, naar Trustpilot. Het bedrijf bestaat al sinds 2007 en elke maand worden er zo'n 1 miljoen beoordelingen geplaatst. De geschreven beoordelingen zijn achteraf niet aan te passen of te verwijderen. U krijgt zo een reëel en betrouwbaar beeld van wat klanten echt van ons vinden en hoe ze de dienstverlening hebben ervaren.

Wilt u zien wat klanten over ons schreven? Klikt u dan op onderstaande link.