AEG glas-glas zonnepanelen

AEG Zonnepanelen

AEG bestaat al meer dan een eeuw. Sinds 1887 richt het bedrijf zich op baanbrekende oplossingen op het gebied van energie. In een tijd van schone energie en is AEG een betrouwbare leverancier van hoge kwaliteit zonnepanelen.

AEG glas-glas zonnepanelen

AEG Zonnepanelen

Alle AEG zonnepanelen staan voor hoogwaardige kwaliteit. Ontwikkeld met de beroemde Duitse expertise in techniek en betrouwbaarheid.
De zonnepanelen van AEG worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten. Daarmee biedt AEG de hoogste kwaliteit, een betrouwbaar rendement en een lange levensduur. En dat merk je!

Als onderdeel van het Zweedse Elextrolux is AEG bovendien gehouden aan de Europese wet- en regelgeving met extra zekerheid voor u als consument.

BonGo Solar is als enige AEG Authorized Platinum Reseller. Zo hebben wij de beschikking over geselecteerde AEG innovaties. En daar kan jij je voordeel mee doen!

AEG zonnepanelen; gecertificeerde kwaliteit
In alle AEG zonnepanelen worden uitsluitend klasse A cellen verwerkt. Ieder paneel wordt intensief getest op 14 kwaliteitspunten waardoor een hoger vermogen en rendement gehaald kan worden. Mede hierdoor zijn AEG-zonnepanelen gecertificeerd door het gerenommeerde testinstituut TÜV. Bovendien voldoen de productiefaciliteiten aan de nieuwste normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Zo zijn de productiefaciliteiten gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001.

Natuurlijk AEG (Maatschappelijk Verantwoord)
Met een keuze voor AEG, kiest u ook voor een duurzame toekomst. En dat gaat verder dan de zonnepanelen alléén. Want voor ieder afgenomen zonnepaneel wordt een stuk van het AEG bos gefinancierd! In samenwerking met Natuurpunt hebben de initiatieven van AEG sinds 2019 al tot de aanleg van 2 duurzame bossen geleid. Zo profiteert de natuur dubbel van uw keuze voor AEG zonnepanelen.

Nieuw; AEG Ultra Black 405Wp

De AEG Ultra Black is intens zwart doordat de cellen met shingle-technologie zijn aangebracht. Hierdoor wordt een groter deel van het oppervlak bedekt met cellen. Dat geeft een ultra zwart en chique effect zonder lijnen die bij veel panelen zichtbaar zijn. Op dit paneel bieden we een product garantie van 25 jaar. Een ander voordeel van deze hoogwaardige toepassing is dat weerstandsverliezen tot een minimum worden beperkt. Dit maximaliseert het vermogen en de efficiëntie van het paneel.

AEG monokristallijne zonnepanelen (full black)

Met de monokristallijne half cel zonnepanelen bieden we een garantietermijn van 20 jaar op het product en 25 jaar op de prestatie van het paneel. Dat is langer dan veel andere merken bieden. De zwarte look zorgt voor de vaak gewilde uitstraling. De zonnepanelen kenmerken zich door een verhoogde absorptie van licht waardoor er een uitstekende opbrengst bij weinig licht wordt gerealiseerd. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig om hetzelfde rendement te behalen (tot -11%).

Uitgebreide datasheets over de monokristallijne AEG zonnepanelen vind je hier:

Langere garantie met AEG Glas – Glas zonnepanelen

Met de glas-glas panelen van AEG bieden we nog meer zekerheid! Met een garantietermijn van maar liefst 30 jaar op zowel het product als de prestatie van het paneel behoort dit paneel tot de premium categorie zonnepanelen. Bij glas-glas panelen worden de cellen beschermd door een glazen toplaag en glazen achterwand. Het grote voordeel van deze hoogwaardige verwerking is dat degradatie van het zonnepaneel veel minder dan bij glas-folie zonnepanelen. Zo heb je maximaal rendement op je investering!

De AEG Glas-Glas zonnepanelen worden geleverd met 365Wp vermogen. De Glas-Glas panelen bieden meer rendement op je investering. Met de 30 jaar lange prestatiegarantie is de opbrengst over 30 jaar in de meeste gevallen aanzienlijk hoger dan van panelen met een hogere Wp van lagere kwaliteit. Door de langere prestatiegarantie hoef je pas veel later de panelen te vervangen en spaar je een extra investering uit. Bijkomend voordeel van Glas-Glas zonnepanelen is dat ze doorzichtig zijn.

Meer informatie over de AEG Glas-Glas zonnepanelen:

Met een garantietermijn die bij BonGo Solar kan oplopen tot wel 30 jaar, heb je de zekerheid van een langdurig rendement op je investering. Daarmee is de zonnestroom installatie van BonGo Solar de beste start om je huis te verduurzamen. Wil je weten hoe hoog jouw rendement is? Doe dan nu de gratis dakscan.

We begeleiden je persoonlijk van de offerte tot en met de naar 100% tevredenheid opgeleverde installatie. In veel gevallen is een huisbezoek daarbij niet nodig.

Hoge standaard AEG productielijn

AEG is als betrouwbare producent van zonnepanelen opgenomen in de Bloomberg New Energy Tier 1 lijst. Slechts 2% van alle paneelproducenten voldoet aan de eisen om tot deze exclusieve lijst opgenomen te worden. Voor jou betekent dit dat je met AEG over de laatste technologische ontwikkelingen beschikt met de langste garantie en de productielijn voldoet aan de laatste eisen. Bovendien ziet AEG toe op een eerlijke en rechtvaardige behandeling van de medewerkers van haar productiebedrijven. Dit uitgangspunt heeft AEG vastgelegd in bijgaand certificaat van AEG .

Samen zorgen wij voor een groenere toekomst, lagere energielasten en dat alles onder de juiste werkomstandigheden, voor iedereen.