Zonne-energie

Een zonnepaneel of fotovoltaïsch paneel, kortweg PV-paneel is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Hiertoe wordt een groot aantal fotovoltaïsche cellen op een paneel gemonteerd. De zonne-energie die zo wordt 'opgevangen' is een vorm van duurzame energie. Het op deze wijze opvangen en omzetten van zonne-energie wordt kortweg zon-PV genoemd (PV van photovoltaic cell). Zonnepanelen worden ook toegepast voor energieopwekking in de ruimtevaart en voor energieopwekking in afgelegen gebieden.

Een zonnepaneel moet niet worden verward met een zonnecollector. Deze is op een ander principe gebaseerd, namelijk opwarming van een stromend medium, meestal water. Aldus Wikipedia.

Expert Solar Systems staat gelijk aan kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Daarom kiezen wij de meest betrouwbare GLASS-GLASS producten op de markt. Klik hieronder op één van onze merken voor meer informatie. Meer weten of advies? Neem direct contact met ons op!


Zonnepanelen bij Solar Expert Systems

Producten

SOLARWATT glas-glas zonnepanelen

SOLARWATT

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Lees meer
Hanover Solar

Hanover Solar

Hannover Solar zet zich in voor de hoogste niveaus van constante kwaliteit in al onze producten.

Lees meer
Exasun

Exasun

Hoogwaardige, esthetische zonnepanelen. Ontwikkeld & geproduceerd in Nederland

Lees meer
SolarEdge

SolarEdge

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie.

Lees meer
Bird Blocker door Expert Solar Systems

Bird Blocker

Vogelnestjes onder de zonnepanelen tegengaan met de Bird Blocker.

Lees meer