Zonne-energie

Zonnepanelen zijn een manier om elektriciteit op te wekken uit het zonlicht. Ze bestaan uit een aantal dunne lagen van fotovoltaïsche cellen die het licht absorberen en de energie die het licht bevat omzetten in elektriciteit. Zonnepanelen zijn heel lichtgevoelig, waardoor ze heel goed in staat zijn om elektriciteit op te wekken uit het zonlicht, maar ook als de zon minder prominent aanwezig is leveren de panelen nog stroom.

Het grote voordeel van zonnepanelen is dat ze milieuvriendelijk zijn. Omdat zonnepanelen energie opwekken uit licht, zijn er geen verbrandingsproducten die in de lucht vrijkomen, waardoor er geen schadelijke stoffen in de lucht terechtkomen. Daarnaast hebben zonnepanelen een lange levensduur, waardoor ze rendabel zijn voor de lange termijn.

Verder kunnen zonnepanelen ook voordelen hebben voor de mens. Zo kan er bijvoorbeeld voordeel behaald worden van een goede energieprestatie en een lagere energierekening. Ook kunnen zonnepanelen een bron van inkomsten zijn voor mensen die ervoor kiezen om hun eigen elektriciteit op te wekken.

Expert Solar Systems staat gelijk aan kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid. Daarom kiezen wij de meest betrouwbare GLAS-GLAS panelen op de markt. Wij leveren onder meer de merken SOLARWATTHannoverEnphase en SolarEdge. Klik op één van onze merken voor meer informatie. Meer weten of advies? Neem direct contact met ons op!


Zonnepanelen bij Solar Expert Systems

Producten

SOLARWATT glas-glas zonnepanelen

SOLARWATT

SOLARWATT is marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van ‘s werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

Lees meer
Hanover Solar

Hanover Solar

Hannover Solar zet zich in voor de hoogste niveaus van constante kwaliteit in al onze producten.

Lees meer
Enphase zonnestroom installaties

Enphase

Een flexibele installatie met maximale efficiëntie

Lees meer
SolarEdge

SolarEdge

SolarEdge is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie.

Lees meer
Bird Blocker door Expert Solar Systems

Bird Blocker

Vogelnestjes onder de zonnepanelen tegengaan met de Bird Blocker.

Lees meer